T.C. Mİllî Eğİtİm BakanlIğI
AMASYA / MERKEZ - Kılıçarslan Özel Eğitim Uygulama Okulu II. Kademe

İL MİLLÎ EĞİTİM MÜDÜRÜMÜZ MEHMET TÜRKMEN OKULUMUZU ZİYARET ETTİ

İl Millî Eğitim Müdürümüz Mehmet Türkmen, okulumuza ziyarette bulundu. Ziyaretleri sırasında İl Millî Eğitim Müdür Yardımcısı Abdullah Gürbüz de ona eşlik etti.

Okulun eğitim öğretim faaliyetleri hakkında okul müdürümüz Fatih Camcı’dan bilgi alan İl Millî Eğitim Müdürümüz, sınıfları gezerek özel öğrencilerle bir araya geldi; onlarla sohbet etti ve yaptıkları etkinliklere katıldı.

İl Millî Eğitim Müdürümüz "Özel eğitime ihtiyaç duyan ve belirli alanlarda yetersizlikleri bulunan bireylerin eğitim gereksinimlerinin karşılanmasında öğretmenlerin rolü çok büyüktür. Bu açıdan; bireyleri hayata hazırlamak, onların tek başlarına hayatlarını sürdürebilme becerisini kazanmalarına yardımcı olmak öğretmenlerin en önemli rolleridir. Bu anlamda bireylerin gelecekte ilgileri doğrultusunda meslek edinebilmelerini sağlayacak, yaşam boyu öğrenme felsefesini benimsetebilmeliyiz. Onların gülümsemelerine ihtiyacımız var. Bunun içinde hepimize çok iş düşüyor ve çok çalışmamız lazım. Bunun için de fedakârca gayret gösteren değerli öğretmenlerimize teşekkür ediyorum." diyerek okul idaremize ve öğretmenlerimize teşekkür etti ve çalışmalarında başarılar diledi.

22-03-202422-03-202422-03-2024

Paylaş Facebook  Paylaş twitter  Paylaş google  Paylaş linkedin
Yayın: 22.03.2024 - Güncelleme: 22.03.2024 09:26 - Görüntülenme: 19
  Beğen | 0  kişi beğendi